Yritys ja henkilöstö

Meistä

Yrityksen perustaja Janne Pettersson, Timo Suomalainen, Eero Wallenius, Patric Stjernval ja Occo Komonen muodostavat saumattoman tiimin. Veistämöllä on vuosien kokemus vaativista korjaus- ja kunnostustöitä. Koulutuksemme ja kokemuksemme, sekä kaikkien rakkaus klassisiin puuveneisiin, tekee meistä osaavan ja erittäin tehokkaan työryhmän.

Panostamme erityisesti työn laatuun ja asiakaspalveluun, kauttamme saat henkilökohtaista palvelua ja ohjausta projektisi suhteen. Ole hyvä ja tutustu alhaalta tarkemmin tiimiimme!

Janne Pettersson

Yrittäjä / Venemestari

Yrityksen perustaja Janne Pettersson on myös kokenut matka / kilpapurjehtija. Koulutukseltaan Pettersson on venealan artenomi. Työkokemusta on eri venevestämöistä, purjemaakarin töistä sekä venetarvikepuolelta. Laaja veneily-, ja työkokemus takaa asiakkaalle asiantuntevaa palvelua ja työlle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Timo Suomalainen

Venepuuseppä

Timo Suomalainen on viidennen polven veneenveistäjä. Hän on kotoisin Summasta, mistä myös sadat Amerikan vientiin rakennetut mahonkiveneet ovat saaneet aikanaan alkunsa. Timo Suomalaisella on 29 vuoden kokemus malliveistäjän ammatista, sekä kaikkiaan 35 vuoden kokemus puunveistoon liittyen. Mahonkiset moottoriveneet ovat olleet aina osa hänen elämäänsä.

Eero Wallenius

Venepuuseppä

Eero Wallenius on suorittaunut veneenrakennuksen perustutkinnon Kirkkonummella, Omnian aikuisopistolla vuonna 2011. Työskennellessään Suomenlinnan veneveistämöllä, Eerosta on kasvanut veneiden korjauksen huippuammattilainen.

Patric Stjernvall

Venepuuseppä

Patric Stjernvall on valmistunut puuveneartesaaniksi haminasta 2010, jonka jälkeen hän on toiminut yrittäjänä. Suomenlinnassa hän ollut alihankkijana 2013 ja vuodesta 2015 vakituisena. Patric on kotoisin Helsingistä.

Oscar Komonen

Venepuuseppä

Purjehdustaustaisella Oscarilla on 10 v. kokemus puusepän työstä ja hänellä on puusepänalan ammattitutkinto Punavuoren puuhevosesta / TEAK:sta. Veneveistämössä hän on ollut mukana huhtikuusta 2016. Erikoisosaamisalueita mm. koristeveisto, koneistukset ja palvelu ruotsin kielellä.

Janne Pettersson on tehnyt vuodesta 2004 alkaen veneeseeni Bonheur useita korjauksia, kunnostuksia ja uudistuksia. Sovitut kustannusarvio ja aikataulu ovat aina pitäneet. Olen ollut erittäin tyytyväinen työn laatuun, palveluun ja yhteistyöhön.

Matti Rautio

Olemme omistaneet Ali-Baban vuodesta 1991 lähtien. Siihen on tehty ja teetetty useita eri kertoja erilaisia korjauksia. Viimeisimmän korjauksen yhteydessä tehtiin uusi perästeevi, uusittiin alimpia lautoja ja useita pohjatukkeja. Olen erittäin tyytyväinen veistämön työhön.

Yrjö Klippi

Tutustu alta verstaaseemme ja palveluihimme

Helsinki

Suomenlinnan
verstas

Veneveistämö Janne Pettersson Oy on vuonna 1998 perustettu veneiden kunnostukseen keskittyvä yritys, joka toimii Helsingissä Suomenlinnan perinteisellä telakka-alueella. Käytössämme on suuri lämmin halli, jossa on paitsi veistämön normaalit työkalut ja koneet, niin myös trukki ja nosturit, joilla veneiden käsittely niin ulkona kuin hallissakin tapahtuu veneiden kannalta asiallisesti ja turvallisesti. Panostamme työn laatuun ja asiakaspalveluun. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät, että aikataulumme ja kustannusarviomme pitävät.

Ota yhteyttä