Suomenlinnan verstas
Helsinki

Helsingin veistämö

Helsingin veistämömme toimii maineikkaalla ja historiallisesti mielenkiintoisella Suomenlinnan telakka-alueella, joka sijaitsee pääkaupunkiseudun ytimessä, Helsingin edustalla olevassa Unescon maailmanperintökohteen Suomenlinnan merilinnoituksessa.

Suomenlinnan telakka-alueella toimii monipuolinen vene-ja laivatöihin erikoistuneiden yritysten verkosto. Tämä verkosto on vuosien kuluessa hitsautunut saumattomaan yhteystyöhön. Tästä tehokkuudesta ja osaamisesta hyötyvät asiakkaat, joka käytännössä merkitsee veneenomistajille kustannustehokasta palvelua.

Kokonaisvaltainen palvelu

TELAKOINTI

Veistämömme on myös osakkaana kuivatelakalla toimivassa Varvilahti Oy:ssä. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme myös talvisäilytyksen, nostoineen ja vesille laskuineen.

PURJEET

Purjeneulomo Meripurje Oy valmistaa ja korjaa purjeita.

MOOTTORIT

Moottoreiden huoltotyöt voidaan tehdä Varvilahti Oy:n telakalla.

METALLITYÖT

Telakka-alueelta löytyy myös ammattitaitoinen metallimies.

SÄHKÖTYÖT

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten venesähköasentajien kanssa.

Suomenlinnan telakalla toteutettuja projekteja

Swan 38 veneen kannen kunnostustyö

Veneveistämö Janne Pettersson Oy on vuonna 1998 perustettu veneiden kunnostukseen keskittyvä yritys, joka toimii Helsingissä Suomenlinnan perinteisellä telakka-alueella. Käytössämme on suuri lämmin halli, jossa on paitsi veistämön normaalit työkalut ja koneet, niin myös trukki ja nosturit, joilla veneiden käsittely niin ulkona kuin hallissakin tapahtuu veneiden kannalta asiallisesti ja turvallisesti.  Panostamme työn laatuun ja asiakaspalveluun. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät, että aikataulumme ja kustannusarviomme pitävät.

Ota yhteyttä