Ruissalon verstas
Turku

Turun veistämö

2015 syyskuussa aloitimme toiminnan myös Ruissalon telakalla Turussa, maineikkaan Åbo Båtvarfin tiloissa. Tarjolla on kaikki samat palvelut kuin Suomenlinnassa. Telakka sijaitsee sijaitsee Turun keskustan tuntumassa olevassa idyllisessä Ruissalon saaressa, joka on pitkälti luonnonsuojelualuetta.

Kokonaisvaltainen palvelu

TELAKOINTI

Telakoinnista Ruissalon telakalla vastaa Alfons Håkans Oy Ab. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme myös talvisäilytyksen, nostoineen ja vesille laskuineen. www.ruissalontelakka.fi

PURJEET

Käytämme paikallisia neulomoita purjeiden valmistukseen ja korjaamiseen.

MOOTTORIT

Toteutamme moottoreiden kausihuollot ja uusien asennukset.

METALLITYÖT

Telakka-alueelta löytyy myös ammattitaitoinen metallimies.

SÄHKÖTYÖT

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten venesähköasentajien kanssa.

Ruissalon telakalla toteutettuja projekteja

Storebro-veneen kannen kunnostustyö

Veneveistämö Janne Pettersson Oy on vuonna 1998 perustettu veneiden kunnostukseen keskittyvä yritys, joka toimii Helsingissä Suomenlinnan perinteisellä telakka-alueella, sekä Turussa Ruissalon telakalla maineikkaan Åbo Båtvarfin tiloissa. Käytössämme on suuri lämmin halli, jossa on paitsi veistämön normaalit työkalut ja koneet, niin myös trukki ja nosturit, joilla veneiden käsittely niin ulkona kuin hallissakin tapahtuu veneiden kannalta asiallisesti ja turvallisesti.  Panostamme työn laatuun ja asiakaspalveluun. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät, että aikataulumme ja kustannusarviomme pitävät.

Ota yhteyttä